Anne Olmadan Yapilan Baba-Cocuk Babalik Testi

Anneden örnek alınmaksızın testler yapılabilmekte ilişkiler ve akrabalıklar yüksek olasıklarla belirlenebilmektedir. Normalde 16 DNA işaretleyicisi ile yaptığımız testlerde; %99.9 ile %99.999 arasında değişen değerlere ulaşılmaktadır.

Baba-Çocuk testinde, sadece babadan çocuğa geçmiş özellikler belirlenmektedir. Daha fazla kesinlik sağlanması için babalık testine (Vaterschaftsanalyse) anneden alınan örneğinde katılması gerekmektedir. Annenin incelemeye katılmadığı testlerde olasılık değerleri genelde düşmektedir.

Bununla birlikte, testlerin kesinliği örnek maddenin özelliğine göre değişmemektedir. DNA, diş fırçasından, bebek emziğinden, kullanılmış kağıt mendilden yada pamuklu çubuk üzerine bulaşmış mukoza veya kan hücrelerinden elde edilebilir. Saç özellikle akrabalık analizinde kullanılmak için uygun değildir.

2 yorum:

babalık testi dedi ki...

Anne baba olmadan bir akraba tarafından babalık testi yapılır mı bu yapılan babalık testi gizli kalır mı Sonradan aynı kişilerin babalık testi yeniden yapılırsa eski yapılan babalık testi ortaya çıkarmış babalık testi yaptırmak için kimlik lazım mı?

rifat dedi ki...

Babalık Testi

Oldukça kolay bir şekilde yapılabilen ve kısa süre içerisin de sonuçlarını alabileceğiniz babalık testi için sizlere hizmet vermekteyiz.

Hizmetlerimiz genel olarak tüm dna testlerini içerir anne , babalık , kardeşlik testi dahil yerli sermaye ile kurulan laboratuvarlarımız ile size tüm dna testlerin de hizmet verebilmekteyiz.

Fiyatlarımızı bu yüzden euro veya dolar üzerinden değil “TL” üzerinden baz alarak sizlere vermekteyiz.

Yaptırmak istediğiniz dna testi için sipariş verirken müşteri notu alanına bilgi vermeniz yeterli olmaktadır.
Tüm test sonuçlarımız %100 gizlilik altında tutulmaktadır ve 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır.
Online dna test kitimizi satın alarak hızlıca babalık, annelik ve diğer testler için süreci başlatabilirsiniz..

Babalık Dna Testi

Yorum Gönder